Spolu za sny
projekt podporující freelancerky

Blog.
Spolu za sny — projekt podporující freelancerky

06Zář, 2021

Promo nedělám, ale…

Dara si mě sama vyčíhla. A to mě potěšilo natolik, že jsem řekla ANO. Naše spolupráce spočívá především v podpoře žen, drobných podnikatelek a freelancerek, které sebraly odvahu a směřují svou profesní cestu tam, kam je srdce táhne. Bez ohledu na věk nebo pole působnosti.

Spolu za sny a co jako?

Všechno jako. Protože máš SEN. Někdy se zdá téměř nemožné si ho splnit, ať už je to svobodná práce nebo ustájenej slon na zahradě. Ale pokud víš, co děláš, tvůj sen dostává reálné rozměry a cesta za ním nabírá dobrý směr. No a SPOLU, to je další důležitý aspekt cesty. Podpora, pomoc, sdílení, rozhled, vhled, zkušenosti, spojení sil anebo úplně obyčejné vyslechnutí a pohled zvenčí. To Dara nabízí ve svých službách a ve FB skupině #SpoluZaSny.

Projekt a katalog #SpoluZaSny v sobě spojuje nezávislé hrdinky, které se současně nebojí spojit proto, aby dosáhly ještě větší síly.

Děkuju za prostor a za energii, kterou do projektu Dara vkládá.

A teď:

Pro koho projekt je?

Markeťačky, virtuální asistentky, copywriterky, fotografky, sockařky, multipotenciálky, kreativní duše, podnikatelky, prodejkyně, mentorky, koučky, ale i pro holky, který makají rukama a vyrábí handmade radosti.

Co mi projekt nabízí?

Zviditelnit se v katalogu freelancerek a propojit se s podobně naladěnými dušemi. Nabízí mi síť profesionálek, mezi které můžu zapadnout stejně tak jako je požádat o pomoc při cestě za vlastním snem. Navíc mám v rámci projektu bonusové ceny za spřízněné služby.

Co můžu já projektu nabídnout?

Svoje služby, autenticitu, kreativitu, schopnosti, svou specializaci a sebevědomí, které se ti po zapojení se do projektu rozhodně zdravě zvýší.

Jak se zapojit?

Vše najdeš na webu SPOLU ZA SNY a ve FB skupině #SpoluZaSny.

Proč zrovna #SpoluZaSny a ne těch tisíc dalších projektů na podobné bázi?

Opravdu jich je tolik podobných? Myslíme, že zase tolik ne. Slovy: takový online katalog, butik a club podobně laděných freelancerek s podobným dosahem nenajdeš.

Ale ano, chápu. Kurzů, seminářů a webinářů je miliarda. Pár skupin na vzájemnou podporu podnikatelek taky najdeme. Každá má svoje zaměření a svou, ehm, řekněme, auru. Tak pokud je ti sympatická cesta Dary a souputnic, omrkni to.

A pojď s námi za sny. Krok za krokem.

Díky za pozornost.

Komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *